[PIC]    english
Čas: 21.10.2014 12:03

Prometno poročilo, torek 21.oktober 2014 ob 12:03

Na primorski avtocesti je med Nanosom in Senožečami proti Kopru zaprt del počasnega pasu.

Na glavni cesti Kobarid - Bovec je zaradi oljnega madeža cestišče spolzko, zato vozite previdno. 

Ta vikend, od petka, 24. oktobra, do nedelje, 26. oktobra, bo v Ljubljani zaradi 19. ljubljanskega maratona zaprtih več cest in drugih javnih površin. Spremenjene bodo tudi trase mestnih avtobusov.   

Dela na avtocestah:
- Polovica štajerske avtoceste med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru bo zaprta med 21. in 5. uro zjutraj, zapore bodo predvidoma do 30. oktobra, vsako noč. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto, zaprt bo tudi uvoz Trojane v obe smeri.
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4:30 zjutraj.
- Na avtocestnem odseku Gabrk - Fernetiči je med priključkom Sežana/vzhod in prehodom Fernetiči zaprt vozni pas proti Italiji. Zaprt je priključek Sežana/zahod v obe smeri. Obvoz za osebna vozila je možen preko priključka Sežana/vzhod. Za tovorna vozila je obvoz do terminala voden preko platoja prehoda Fernetiči.

Opozorilo za voznike v zastojih: med ustavljenima kolonama vedno pustite dovolj prostora za vožnjo in prehod intervencijskih vozil.

Na začetek strani
Preklop na polni spletni portal (za ne-mobilne naprave).