[PIC]    english
Čas: 25.10.2014 11:06

Prometno poročilo, sobota 25.oktober 2014 ob 11:06

Na hitri cesti med razcepom Nanos in priključkom Ajdovščina je zaradi burje prepoved prometa za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8. ton.

Zaradi del je na primorski avtocesti od Vrhnike proti Logatcu zaprt prehitevalni pas.

Poplave:
- Majšperk - Jurovci pri Stanečki vasi, zaprta cesta; 
- Kostanjevica - Zameško, zaprta cesta.

Zaradi prireditve bo do 21. ure zaprta cesta Lipnica - Kropa - Rudno med Rudnim in Zgornjimi Lajšami.

Do 30. 10. 2014 bo zaradi obnove vodovoda in gradnje pločnika zaprta cesta Ig - Podpeč, na Igu. Obvoz bo voden na relaciji Ig - Brest - Matena - Ižanska cesta.

V soboto, 25. 10., in v nedeljo, 26. 10, bo v Ljubljani zaradi 19. ljubljanskega maratona zaprtih več cest in drugih javnih površin. Katere ceste bodo zaprte, več na spletni strani ljubljanskimaraton.si.

Dela na avtocestah:
- Polovica štajerske avtoceste med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru bo zaprta med 21. in 5. uro zjutraj, zapore bodo predvidoma do 30. oktobra, vsako noč. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto, zaprt bo tudi uvoz Trojane v obe smeri.
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4:30 zjutraj.
- Na avtocestnem odseku Gabrk - Fernetiči sta med priključkom Sežana/vzhod in prehodom Fernetiči zaprta vozni pas proti Italiji in priključek Sežana/zahod v obe smeri. Obvoz za osebna vozila je preko priključka Sežana/vzhod. Za tovorna vozila je obvoz do terminala voden preko platoja prehoda Fernetiči.
- Na štajerski avtocesti je zaprt izvoz Sl. Bistrica/sever v smeri Ljubljane, v nedeljo, 26. 10. 2014, pa bo zaprt izvoz Sl. Bistrica/jug v smeri Maribora. Obvoz bo preko Frama in Sl. Bistrice/jug. Zapori bosta med 8. in 19. uro
- Na pomurski avtocesti je zaradi del zaprt izvoz Lenart proti Murski Soboti.

Cesta Strmec - Mangart, cesta na Mangartsko sedlo, je zaprta zaradi snega na cestišču.

Na začetek strani
Preklop na polni spletni portal (za ne-mobilne naprave).