[PIC]    english
Čas: 1.10.2014 23:18

Prometno poročilo, sreda 1.oktober 2014 ob 23:18

 

Avtocesta Karavanke - Ljubljana pred galerijo Moste v smeri Karavank/Avstrije je zaradi prometne nesreče zaprta do preklica.

Na dolenjski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet med priključkoma Višnja Gora in Grosuplje proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti bo predvidoma do 10 dni zaprt uvoz Celje/center iz Celja proti Ljubljani, zaradi postavljanja protihrupne ograje. Obvoz bo preko priključka Celje/zahod (Lopata).

Dela na avtocestah:
- Na Primorskem je zaprta polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec (pri Uncu) ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom zaradi del, ki jih izvajata DARS in ASFINAG. Nočne popolne zapore so med 23. in 4.30 zjutraj.
- Predvidoma do 13. 10. bodo na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani popolne nočne zapore med 21. in 5. uro zjutraj.

Opozorilo za voznike v zastojih: med ustavljenima kolonama vedno pustite dovolj prostora za vožnjo in prehod intervencijskih vozil.

Na začetek strani
Preklop na polni spletni portal (za ne-mobilne naprave).