[PIC]    english
Čas: 6.10.2015 20:09

Prometno poročilo, torek 6.oktober 2015 ob 20:09

Delovne zapore:
- Na dolenjski avtocesti
bodo v noči na sredo, 6/7. in četrtek, 7/8. oktobra popolne nočne zapore med razcepom Malence in priključkom Šmarje Sap proti Obrežju med 21. in 5. uro. Obvoz bo urejen na relaciji: AC priključek Lj. - jug - Dolenjska cesta - Škofljica - AC priključek Šmarje Sap.
- Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.
- Na štajerski avtocesti je zaradi obnove vozišča zaprt priključek Sl. Konjice proti Mariboru ter uvoz proti Ljubljani. Izvoz iz smeri Maribora pa je ponovno odprt. Zapora bo predvidoma do 10. oktobra. Obvozi so urejeni preko priključkov Celje/center in Slovenska Bistrica/jug.
- Na štajerski avtocesti so do 18. oktobra predvidene popolne zapore med Blagovico in Trojanami proti Mariboru: med tednom vsako noč med 21. in 6. uro, med vikendi pa je zapora od petka od 21. ure do ponedeljka do 6. ure. Promet v času zapor preusmerijo na vzporedno regionalno cesto.
- Na gorenjski avtocesti promet med Jesenicami/vzhod in Lescami proti Ljubljani poteka po eni polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je tudi priključek Jesenice - vzhod/Lipce proti Ljubljani.
- Na dolenjski avtocesti promet med Višnjo Goro in Ivančno Gorico poteka po eni polovici avtoceste. Zaprt je tudi uvoz Višnja Gora proti Obrežju.
- Zaprti sta glavna cesta Ilirska Bistrica - Ribnica - Pivka, med Ilirsko Bistrico in Topolcem in regionalna cesta Pivka - Knežak - Ilirska Bistrica, v Pivki. Obvozi so urejeni.

Na primorski avtocesti na počivališču Ravbarkomanda proti Ljubljani bo predvidoma do 7. oktobra zaprt bencinski servis.

Na začetek strani
Preklop na polni spletni portal (za ne-mobilne naprave).