[PIC]    english
Čas: 17.9.2014 11:15

Prometno poročilo, sreda 17.september 2014 ob 11:15

Daljši zastoji:
- na primorski avtocesti pred Uncem proti Kopru 4km.
Gost promet z zastoji je na štajerski avtocesti pred priključkom Šempeter ter med priključkom Dramlje in predorom Pletovarje proti Mariboru.

Do 12. ure je promet skozi predor Ljubelj urejen izmenično enosmerno zaradi del.

Dela na avtocestah:
-
Promet skozi predor Karavanke je urejen izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Med 20. in 5. uro zjutraj bo predor zaprt za ves promet. Več na promet.si/novice.
- Predvidoma do 13. 10. se bodo izvajala dela na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Popolne nočne zapore avtoceste bodo med 21. in 5. uro zjutraj, promet pa bo preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Zadnja dva vikenda v septembru bodo popolne zapore ves dan. V času popolnih zapor bo v celoti zaprt tudi priključek Trojane.

Zemeljski plazovi ter poplavljena in poškodovana cestišča:
- V Zasavju: Šklendrovec - Podkum in LC Hrastnik - Radeče.
- Na Dolenjskem: Zameško - Kostanjevica (Koprivnik - Malence), Zameško-Šentjernej v Mršeči vasi (zaprt most čez Krko), MP Božakovo.
- V Pomurju in Podravju: na pomurski avtocesti zaprt uvoz in izvoz Lendava proti Madžarski, Stročja vas - Pavlovci pri Presiki, MP Hotiza, Črenšovci - Razkrižje ter LC Beltinci - Gornja Bistrica in Cven - Mota.
- Na Štajerskem in Koroškem: Ruta - Pesek (med Lovrencem na Pohorju in Roglo), Dravograd - Trbonje, Rimske Toplice - Jurklošter in Črnolica - Lesično (med Gorico pri Slivnici in Žegrom).

Predvidoma v drugi polovici tedna bodo postavili delovno zaporo na primorski avtocesti med priključkoma Postojna in Logatec ter na priključku Unec.

Na začetek strani
Preklop na polni spletni portal (za ne-mobilne naprave).