PROMETNO-INFORMACIJSKI CENTER ZA DRŽAVNE CESTE
MOJ PIC RSS TWITTER MOBILNI PORTAL ENGLISH

Objave od april, 2014

Arhivi

Po 5. maju ponovno dela na slovenskih avtocestah 

27. april 2014 10:44

V maju 2014 voznike čakajo delovne zapore na kar 11 odsekih slovenskih avtocest. Večina del se bo izvajala med vikendi  in v nočnem času. Zastojem se povsod kljub temu ne bo dalo v celoti izogniti. Voznike zato pozivamo, da si svoja potovanja, v primeru, da so na njihovi poti zapore, načrtujejo izven največjih prometnih konic ali pa poiščejo možne alternativne poti.

(več)
 

Promet pred prvomajskimi prazniki in med njimi 

23. april 2014 09:52

Pred prvomajskimi prazniki v Sloveniji pričakujemo povečan promet že v petek, 25. aprila, največ iz mestnih središč proti turističnim krajem. V sredo, 30. aprila, pa bo povečan predvsem promet od Ljubljane proti Gorenjski in Primorski ter od Avstrije in Italije proti Hrvaški

(več)
 

Pred velikonočnimi prazniki pričakujte več prometa 

15. april 2014 03:51

Zaradi bližajočih velikonočnih praznikov prihajajoči konec tedna na slovenskih cestah pričakujemo povečan promet od  Avstrije proti mejnim prehodom s Hrvaško ter od Italije proti Madžarski. Ceste bodo najbolj obremenjene v petek, ker pa se ponekod po Evropi prazniki začnejo že dan prej, lahko povečan promet pričakujemo že v četrtek.

(več)
 

Pomladne obnove slovenskih avtocest 

03. april 2014 04:00

 Trenutno potekajo dela na več odsekih slovenskih avtocest. Dlje trajajoča dela so na gorenjski, primorski in štajerski avtocesti.

(več)
 
© 2006-2021 Prometno-informacijski center za državne ceste, DARS d.d.