PROMETNO-INFORMACIJSKI CENTER ZA DRŽAVNE CESTE
MOJ PIC RSS TWITTER MOBILNI PORTAL ENGLISH

Trojanski predori ob koncih tedna v nočnem času zaprti

Arhivi

24. september 2010 12:11

Vzdrževalci DARS d.d. bodo ta in predvidoma tri konce tedna v oktobru, izključno v nočnem času, postavili občasne popolne zapore enega od smernih vozišč na odseku štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico, zaradi izvedbe glavnih pregledov in sanacije poškodovanih elementov predorske opreme v skupno osmih ceveh predorov Ločica, Jasovnik, Trojane in Podmilj.

V petek, predvidoma ob 22.00, bodo najprej za ves promet zaprli odsek avtoceste med Blagovico in Vranskim, in sicer smerno vozišče proti Mariboru, tako da bo promet do sobote zjutraj, predvidoma do 6.00, preusmerjen na vzporedno glavno cesto.

S sobote na nedeljo, s 25. na 26. september 2010, bo zapora istega vozišča, smer Ljubljana – Maribor, predvidoma od 19.00 do 6.00, v noči na ponedeljek, 27. septembra 2010, pa od 19.00 do 5.00. V obdobju zapore bo zaradi skrajšanja cestninske ceste ustrezno znižana cestnina za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3,5 tone.

Isto smerno vozišče avtoceste, proti Mariboru, bo za promet zaprto tudi prihodnji konec tedna, od petka zvečer, 1. oktobra 2010, do ponedeljka zgodaj zjutraj, 4. oktobra, in sicer v istih časovnih obdobjih kot ta konec tedna. Potem pa sledita predvidoma dva konca tedna, ko bo na odseku avtoceste med Vranskim in Blagovico zaprto smerno vozišče proti Ljubljani. Več

Vir: DARS

© 2006-2021 Prometno-informacijski center za državne ceste, DARS d.d.