PROMETNO-INFORMACIJSKI CENTER ZA DRŽAVNE CESTE
MOJ PIC RSS TWITTER MOBILNI PORTAL ENGLISH

Zapora H4 na odseku Vrtojba - Šempeter

Arhivi

29. julij 2011 05:50

Na področju bivšega mednarodnega mejnega prehoda Vrtojba v Italiji potekajo gradbena dela. Zaradi najdbe in odstranitve sredstev iz prve svetovne vojne ter z namenom odstranitve ter zagotovitve ustrezne varnosti tudi v prometu, v nedeljo, 31. julija 2011 predvidoma med 9. In 13. uro dopoldan, bo italijanski upravljavec zaprl hitro cesto, promet za osebna vozila pa preusmeril na bivši mednarodni mejni prehod  Rožna Dolina. Torej, zapora hitre ceste H4 na odseku Vrtojba – Šempeter pri Novi Gorici, bo kot posledica napovedane zapore hitre ceste v Italiji.

Vozniki lahko tako pričakujejo v nedeljo, 31.7.2011 bo med 9. in 13. uro zaporo hitre ceste H4 na odseku Vrtojba  – priključek Šempeter pri Novi Gorici. Obvoz za osebna vozila, bo na relaciji od priključka Šempeter pri Novi Gorici po cesti G 1-103 do bivšega mejnega prehoda Rožna Dolina.

Ker v času vikendov velja prepoved prometa tovornih vozil (razen za določene izjeme  ) se v primeru povečane gostote prometa predvideva izločanje tovornih vozil v področju že vzpostavljene zapore, ki se nanaša na sanacijo dilatacije na viaduktu Šempeter.

Vir: DARS d.d.
 

© 2006-2021 Prometno-informacijski center za državne ceste, DARS d.d.