Posts From april, 2009

Prestavljanje zapor na avtocestah med prvomajskimi prazniki

Vzdrževalci družbe DARS ob obnovitvenih delih, kjer je to mogoče, glede na predvidene prometne tokove prestavljajo avtocestne zapore tako, da je več prometnih pasov odprtih v smeri večjega prometa. Trenutno sta taki avtocestni zapore dve, in sicer na dolenjski avtocesti pri Grosupljem in na primorski avtocesti pri Uncu.

... read more
 

Hitrost - počasneje je varneje

Po vsej Sloveniji  z 20. aprilom poteka preventivna akcija Hitrost.

... read more
 

Promet pred prvomajskimi prazniki in v času prvomajskih praznikov

Zaradi praznika v Italiji, pričakujemo v četrtek, 23. aprila, povečan tovorni promet predvsem od Primorske proti Ljubljani in naprej proti Avstriji in Madžarski ter na mejnih prehodih s Hrvaško. Pred prihajajočimi prazniki v Sloveniji pa bo promet povečan predvsem v smeri proti turističnim krajem.

... read more
 

Povečan promet ob velikonočnih praznikih

V večini evropskih držav se v soboto začnejo velikonočni prazniki, ponekod (npr. v Nemčiji in Švici) pa že v petek. Zato že v četrtek popoldne, še bolj pa v petek pričakujemo povečan promet predvsem od Avstrije proti meji s Hrvaško.

... read more
 

Obnovitvena dela v predorih Pletovarje in Golo Rebro

V soboto, 18.4. po 21. uri bo zaradi postavljanja delovne zapore zaprta štajerska avtocesta v smeri Maribora in sicer med priključkoma Celje - center in Slovenske Konjice.

... read more