Posts From junij, 2014

Zapore ob kolesarski dirki med 19. in 22. junijem

Zaradi kolesarske dirke po Sloveniji, ki bo potekala v štirih etapah med 19. in 22. junijem, bodo kratkotrajno zaprti tudi nekateri odseki državnih in lokalnih cest.

... read more
 

Prometna opozorila za poletje 2014

Letos se je zaradi nekaterih praznikov, ki so se pomaknili v junij, ter s tem povezanih krajših počitnic v sosednjih državah, praktično poletna turistična sezona že začela. Že pred tem koncem tedna oz. v sredo se bo promet povečal iz Avstrije in Nemčije proti Hrvaški, saj je v teh državah v četrtek praznik. Hkrati se v Avstriji in Nemčiji končajo krajše počitnice, zato je še več prometa v obratni smeri pričakovati v nedeljo.

... read more
 

Povečan promet zaradi binkoštnih praznikov in počitnic v Avstriji in Nemčiji

Čeprav se vsako leto promet zaradi večjega števila turistov poveča šele konec junija, najbolj pa v drugi polovici julija in prvi polovici avgusta, pa letos pričakujemo prvi val že ob binkoštnih praznikih, ko se v Avstriji in nekaterih deželah Nemčije začnejo krajše počitnice.

... read more
 

Ovire in zapore ob kolesarskem Maratonu Franja

Ob koncu tedna, med 6. in 8. junijem, bo potekal tradicionalni kolesarski Maraton Franja. Na vsej trasi bo promet močno oviran, nekatere ceste pa bodo tudi zaprte.

... read more