Posts From junij, 2010

Odprtje zadnjega odseka dolenjske avtoceste

Dars je zadnji dan junija predal prometu še edini manjkajoči del dolenjske avtoceste mimo Trebnjega in Mirne Peči, dolg 14,8 km. Po otvoritvi avtoceste so zaprli del stare hitre ceste H1 zaradi dograditve priključkov Trebnje-zahod in Mirna Peč, ki ni bila mogoča v času prometa po hitri cesti.

... read more
 

Slovenske ceste poleti

V poletni turistični sezoni se na slovenskih cestah promet poveča predvsem od severa proti jugu in nazaj oz. od Avstrije proti Hrvaški in obratno ter med obalo in notranjostjo Slovenije. Na teh odsekih se promet med poletjem zgosti vsak konec tedna, prvi prometno bolj obremenjen pa je zadnji vikend v juniju, ko se v Sloveniji konča šolsko leto.

... read more
 

Zapore v času dirke po Sloveniji 17-20.6.2010

Zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji 2010, bodo med 17.6.in 20.6.2010 na posameznih odsekih dneve zapore cest ter oviran promet.

... read more
 

Aktivnosti večje varnosti v cestnem prometu

Z namenom izboljšanja prometne varnosti v poletnih mesecih ter večje stopnje ozaveščenosti udeležencev v prometu so: Policija, Ministrstvo za promet, Direkcija RS za ceste,  DARS d.d. ter drugi akterji pripravili  aktivnosti za večjo varnost na slovenskih cestah v času med 15. junijem ter 20. avgustom 2010. 

... read more
 

Zapore cest v času Maratona Franja

V soboto, 12. junija in nedeljo 13. junija 2010 bodo potekale prireditve v okviru kolesarskega Maratona Franje. V času prireditev bo na več odsekih oviran promet, nekatere ceste pa bodo občasno tudi zaprte.

... read more
 

Predor Karavanke izmenične zapore voznih pasov

Zaradi vzdrževalnih del - čiščenja drenažne kanalizacije bodo v predoru Karavanke potekala dela od 19. do 6. ure zjutraj v naslednjih terminih: 2., 3., 7., 8., 9., 10., 14., 15., 16., 17. junija 2010.

... read more
 

Sprememba prometne ureditve na priključku Podtabor

Na gorenjski avtocesti je na priključku Podtabor zaprt uvoz na avtocesto iz Tržiča proti Kranju in Ljubljani.

... read more